SİYONİST EŞKİYALAR CENİN'DE 3 FİLİSTİNLİ GENCİ KAÇIRDI

İşgalci eşkıyalardan, Musta'rabler olarak isimlendirilen ve Filistinlilerin kıyafetlerini giymek, onların dillerini konuşmak suretiyle kendilerini kamufle eden özel bir eşkıya grubunun Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Cenin şehrinin güneyinde üç Filistinli genci kaçırdığı haber verildi.  

Görüntülenme: 512 Tarih: 02 Ekim 2023 01:45
SİYONİST EŞKİYALAR CENİN'DE 3 FİLİSTİNLİ GENCİ KAÇIRDI

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre Filistinli kıyafetleriyle kendilerini kamufle eden işgalci eşkıya grubu, Ali Es-Sa'di, Suheyb Es-Sa'di ve Muhammed Kasım Es-Sa'di isimli gençleri Cenin şehrinin güneyinde Zehretu'l-Fincan çöp toplama alanının yakınında bulundukları sırada arabalarını kuşatarak kendilerini kıskaca aldı ve sonra da kaçırdılar. 

İşgalci siyonist rejimin Musta'rebler yani Arap kıyafetliler adı verilen özel bir birimi bulunuyor. Bu birimde istihdam edilen elemanları çok iyi bir şekilde Filistin Arapçasını öğreniyor ve Filistinlilerin yerel kıyafetlerini giyerek eşkıya usülüyle baskınlar düzenlemek suretiyle hedef aldıkları Filistinlileri yakalayıp esir almaya çalışıyorlar. Filistinli direnişçiler bazen bu birime mensup siyonist eşkıyaları hareketlerinden tespit edip saldırı düzenlemelerine ve insanları kaçırmalarına engel oluyorlar. Ama onların kendilerini çok sinsice kamufle etmeleri ahalinin geneli tarafından keşfedilmelerini zorlaştırıyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar