FİLİSTİN ESİRLER HAREKETİNDEN BEN GVİR'E UYARI

Siyonist işgal rejiminin sözde Ulusal Güvenlik Bakanı aşırı ırkçı siyonist Itamar Ben Gvir'in esirlerin aileleri tarafından ziyaret edilmesi sayılarını azaltan, esirlerin ve ailelerinin haklarını ellerinden alan kararlar alması konusunda açıklamada bulunan Esirler Hareketi, Ben Gvir'in kıvılcımı çakanı da yakacak bir ateşle oynadığını dile getirdi.  

Görüntülenme: 393 Tarih: 01 Eylul 2023 18:15
FİLİSTİN ESİRLER HAREKETİNDEN BEN GVİR'E UYARI

İşgal rejiminin kararlarına tepkilerinin çok sert olacağı hatırlatmasında bulunan Esirler Hareketi açıklamasında, "Bu halkın içinde beyaz bayrak kaldıracak kimse yoktur." ifadesine yer verdi. 

Esirler Hareketi, gasıp işgalciye ulusal birlik içinde ve tam bir kararlılıkla mücadele edeceklerini belirtirken işgalcinin kararlarına karşı ne tür bir mücadele edecekleri konusunda önümüzde günlerde açıklamada bulunacaklarını ifade etti. 

Bu arada Filistin direniş hareketleri ve kurumları da bugün (1 Eylül Cuma) yaptıkları açıklamalarda Ben Gvir'in kararlarının işgal zindanlarının içinde ve dışında ateşin tutuşmasına sebep olabileceğine işaret ettiler. 

Ben Gvir bir gün önce yaptığı açıklamada işgal zindanlarındaki Filistinli esirlerin Batı Şeria bölgesinde yaşayan ailelerinin ziyaret sayılarını azaltma kararı aldıklarını, bundan sonra bir ailenin ayda bir ziyaret gerçekleştirme yerine iki ayda bir ziyaret gerçekleştirmesine izin verileceğini söylemişti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar