BATI ŞERİA'DA FİLİSTİNLİ BİR GENÇ ŞEHİT OLDU

 

Görüntülenme: 508 Tarih: 01 Eylul 2023 06:49
BATI ŞERİA'DA FİLİSTİNLİ BİR GENÇ ŞEHİT OLDU

Siyonist işgal güçlerinin Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Tubas'ın kuzeyindeki Akaba kasabasına düzenledikleri baskında bir Filistinli genç şehit edilirken, 3 kişi de yaralandı. İşgal güçlerinin bir evi de kısmen yıktıkları, ancak arandığını ileri sürdükleri bir kişiyi ele geçiremedikleri belirtildi. 

Filistin Sağlık Bakanlığı'nın verdiği bilgilere göre işgal güçlerinin Tubas'ın Akaba kasabasına düzenledikleri baskında başından vurulan 36 yaşındaki Abdurrahim Fayiz Gannam isimli genç şehit oldu. 

Üç gencin de biri başından biri karnından olmak üzere yaralandığı, birinin durumunun nispeten ağır olduğu ikisinin durumunun ise iyiye gittiği haber verildi. 

İşgal güçlerinin arandığını ileri sürdükleri Ahmed Ebu Arre isimli bir kişiyi ele geçirmek amacıyla baskın düzenledikleri ve o kişinin bulunduğunu sandıkları, Abdurrazık Ebu Arre'ye ait olan evi kuşatmaya aldıkları, bunun üzerine çatışma çıktığı ve işgalcilerin eve roketle saldırdıkları, saldırı yüzünden evin bir kısmının yıkıldığı ifade edildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar