MAHMUD ABBAS YÖNETİMİ YENİ BİR İHANETE İMZA ATTI

Siyonistlere ait Kanal 12 isimli tv kanalı, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Merkez Yürütme Kurulu Sekreteri (Sır Emini) ve aynı zamanda Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'ın da yakın adamlarından olan Hüseyin Eş-Şeyh'in dün (7 Ağustos Pazartesi) akşam işgal rejiminin iç istihbarat teşkilatı Şabak'ın başkanı Renon Bar ile buluştuğunu haber verdi.  

Görüntülenme: 308 Tarih: 08 Ağustos 2023 20:43
MAHMUD ABBAS YÖNETİMİ YENİ BİR İHANETE İMZA ATTI

Haberde buluşmanın amacının iki taraf arasında güvenlik koordinasyonunun genişletilmesi, Batı Şeria bölgesinde direniş eylemlerinin önüne geçilmesi için işbirliğinin artırılması ve Filistin Yönetimi'nin güçlendirilmesi olduğuna dikkat çekildi. 

Bu buluşmanın, işgal hükümetinin başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Filistin Yönetimi'nin istikrarlı bir hale gelmesini sağlayacakları yönünde açıklama yapmasından kısa bir süre sonra gerçekleşmesi dikkat çekti. 

Netanyahu'nun söz konusu açıklamayı yapmasından önce de işgal rejiminin bakanlar kurulu, Netanyahu'dan ve işgal rejiminin sözde Savunma Bakanı Yoav Galant'tan Filistin Yönetimi'ne bazı ekonomik kolaylıklar sağlanması ve haklar verilmesi yönünde talepte bulunmuşlardı. 

Ancak Filistin Yönetimi bütün bu gelişmeler ve açıklamalarla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmış değil.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar