ASLANLAR YUVASI ÖNEMLİ BİR BİLDİRİ YAYINLADI

Erin ul-Esved direniş grubu, Filistinli mücadelecilerin yanında Siyonist güçlerle yüzleşmek için mücadelecilerinden bir kısmını Cenin'e gönderdi. 

Görüntülenme: 217 Tarih: 04 Temmuz 2023 13:05
ASLANLAR YUVASI ÖNEMLİ BİR BİLDİRİ YAYINLADI

Şahab News haber ajansının bildirdiğine göre Erin ul-Asved direniş grubu dün yayınladığı bildiride  bu güçlerden bir grubun Cenin'deki direniş mücadelecilerinin yanı sıra Siyonist saldırganlara karşı koymak için Cenin'e gönderildiğini duyurdu.

Erin ul-Esved direniş grubu bu bildiriyle, Cenin'e ulaşamayan, silahı olan, özgür mücadelecilere, Siyonistleri buldukları her yerde yok etmelerini duyurdu.

Erin ul-Esved yayınladığı bu bildiride, tüm Filistin halkının Cenin mücadelecilerine tüm Filistin halkının desteğinin önemine vurgu yaparken onları saat 19.00'da Cenin'i desteklemek için meydanlara gelmeye ve Cenin kampına olabildiğince yaklaşmaya davet etti. Çünkü bu,  Cenin'deki mücadeleciler üzerindeki  baskının kalkmasına neden olur.

Erin ul-Esved grubu, tüm Filistin halkından Siyonist yerleşimcilerin önünü ve onlara ekipman ve yardım gönderme yollarını kapatmasını istedi.

Parstoday

Yorumlar