BATI ŞERİA HALKI GAZZE İÇİN MEYDANLARA İNDİ

Dün gece Filistin'in Batı Şeria bölgesinin değişik merkezlerinde, Gazze halkına ve siyonist işgale karşı sürdürülen direnişe destek ve işgalcilerin saldırılarını protesto amacıyla gösteriler düzenlendi. Gösterilerde Batı Şeria'da da genel seferberlik başlatılması ve işgal güçleriyle temas noktalarında eylemlerin artırılması çağrıları yapıldı.  

Görüntülenme: 509 Tarih: 12 Mayıs 2023 11:05
BATI ŞERİA HALKI GAZZE İÇİN MEYDANLARA İNDİ

Gösterilere katılanlar şehit edilen direniş komutanlarını anarak onların intikamlarının alınmasını isteyen sloganlar attılar. Bu arada işgale karşı direnişi sürdüren komutanların askerleri olmaya her zaman istekli ve arzulu olduklarını dile getirdiler. 

Gösterilerde yapılan konuşmalarda işgal rejiminin sıkıştırılması için Batı Şeria bölgesinde direniş ağının genişletilmesi ve yaygın bir intifada başlatılması gerektiğini vurguladılar. 

Ayrıca bugün Cuma namazı sonrasında da gerek Filistin içinde ve gerekse dışında muhtelif şehirlerde Gazze'deki direnişe destek ve siyonist işgal güçlerinin saldırılarını lanetlemek amacıyla gösteriler düzenleneceği haber verildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar