SİYONİST ÇETELER RAMALLAH'TA TERÖR ESTİRDİ

İsrail işgal rejiminin sivil milis gücü olarak kullandığı yahudi yerleşimci çetelerin bugün (10 Mayıs Çarşamba) sabah, Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin orta kesiminde yer alan Ramallah'ın doğusundaki Deyr Dibvan kasabasına düzenledikleri baskında gerçekleştirdikleri saldırıda 3 Filistinli gencin yaralandığı haber verildi.  

Görüntülenme: 516 Tarih: 10 Mayıs 2023 02:18
SİYONİST ÇETELER RAMALLAH'TA TERÖR ESTİRDİ

Filistin Sağlık Bakanlığı, yahudi yerleşimci çetelerin bugün sabah Deyr Dibvan'da gerçekleştirdikleri saldırıda 3 Filistinli gencin yaralandığını duyurdu. 

Sağlık Bakanlığı gençlerden ikisinin karın ve uyluk bölgelerinden gerçek mermilerle yaralandığını, üçüncüsünün ise dizinde kırıklık olduğunu açıkladı. 

Yerel kaynaklar da Rıdvan Avavide isimli gencin karnından gerçek mermiyle, Fernandu Emced Nasasıra Et-Tutu'nun uyluğundan yine gerçek mermiyle yaralandığını, Rubhi Nasr Harme'nin de dizinin kırıldığını ve bedeninde şişmeler meydana geldiğini bildirdi. 

Filistin'in Batı Şeria bölgesine eşkıya çeteleri gibi yerleştirdiği ve işgal askerleri tarafından da özellikle himaye edilen yahudi yerleşimciler sık sık Filistinlilerin arazilerine baskınlar düzenleyerek ağaçlarını kesiyor, fidanlarını söküyor, arazilerini tahrip ediyorlar.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar