ŞEHADET OPERASYONLARI SİYONİSTLERİ BUNALTIYOR (ANALİZ)

Siyonistlerin Nablus'ta Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği cinayetin ardından Filistinli bir kız çocuğu İsrail ordusuna yeni bir şehadet operasyonuyla karşılık verdi. 

Görüntülenme: 437 Tarih: 07 Mayıs 2023 20:50
ŞEHADET OPERASYONLARI SİYONİSTLERİ BUNALTIYOR (ANALİZ)

Perşembe sabahı Siyonist rejim güçleri, yaklaşık bir ay önce düzenlediği "El-Ağvar" operasyonunda üç Siyonist yerleşimciyi öldüren "Hassan Katnani" ve "Muaz el-Mısri" adlı iki Hamas gücünü şehit düşürdü. Kuşatma altındaki evde hazır bulunan ve saklanmalarına yardım eden bu iki kişinin arkadaşı olan İbrahim Cebr de şehit oldu.İsrail ordusunun bu cinayetine en kısa sürede karşılık verildi.  

Siyonist medya kaynakları, 26 yaşındaki Filistinli kadın "Iman Ziyad Ahmed Udne"in Nablus'un güneyindeki Hawara bölgesinde bir Siyonist askere soğuk silahla saldırdığını bildirdi. Bu saldırının ardından Filistinli şehadettalep kız Siyonist askerler tarafından ağır şekilde yaralandı ve birkaç dakika sonra şehit düştü.

Filistinli kızın eylemi birkaç nokta içeriyor: Bu eylem, Siyonistler tarafından işlenen herhangi bir suçun Filistinliler tarafından kesin bir karşılıkla karşılanacağını gösterdi. Ayrıca Siyonist suça verilen tepki Filistinli erkeklerle sınırlı kalmayıp, kadınlar bile bu cani rejim için ciddi bir tehdit oluşturduğu gerçeğini ortaya koydu. Ayrıca Filistinli genç kızın eylemi, Siyonistlerin suçlarına yanıt verilmesi gerektiği konusunda Filistinliler arasında bir fikir birliği ve birlik olduğunu gösteriyor. Bu, ırkçı ve aşırılık yanlısı İsrail kabinesine yönelik ciddi bir tehdit ve uyarıdır.

Diğer bir konu ise; Filistinli kızın operasyonu, Filistinlilerin Siyonistlerin işlediği suça en kısa sürede karşılık vereceğini göstermesidir. Siyonistler Cuma günü Nablus'ta bu cinayeti işlediler ve Filistinli genç kız bu suça aynı gün öğleden sonra cevap verdi. Bu hızlı tepki, Filistinlilerin hazır olduğunu ve direnişin halk tabanlı desteğini de gösterdi.26 yaşındaki Filistinli kızın kahramanca eylemi, işgal altındaki topraklarda Filistinlilere karşı herhangi bir suç işlemekten çekinmeyen en aşırı kabine çalışırken yapıldı.Dolayısıyla Siyonist kabinenin aşırılıkçılığı ve ırkçılığı Filistinli gençlerin geri çekilmesine neden olmadı, aksine Filistinlilerin direnme ve yüzleşme iradesini güçlendirdi ve bu irade tüm Filistin katmanlarına yayıldı.Son nokta ise; Siyonist askerler Filistinli kızı yaralayınca yere düşen genç kızın etrafını çevirerek halkın ona yaklaşmasını da engelledi.Filistinliler, işgalcilerin bu kızın şehit olması için kasten yardım almasını engellediklerini yazmışlardır. Bu davranış, Siyonistlerin Filistinli bir kadının karşısındaki canice tavrını gösteriyordu.İnsan haklarını savunan Batılı güçler bu kadar bariz bir suça rağmen sessiz kalıyor ve Kudüs'teki işgal rejiminin suçlarını sözle bile kınamıyor.

parstoday

Yorumlar