KUDÜS TABURLARI CENİN'DE SİYONİSTLERİ HEDEF ALDI

Kudüs Taburları Salı sabahı Cenin Kampı'na saldıran Siyonistleri hedef aldığını duyurdu. 

Görüntülenme: 518 Tarih: 11 Nisan 2023 17:06
KUDÜS TABURLARI CENİN'DE SİYONİSTLERİ HEDEF ALDI

Kudüs taburları, direniş güçlerinin bu sabahtan beri Cenin kampına saldıran Siyonist işgalcilere karşılık vereceğini verdiğini bildirdi. 

Bu rapora göre Kudüs taburlarına bağlı güçler, Siyonist askerlere ateş açarak ve el bombaları atarak işgalcilerin Cenin kampında ilerlemesini engelledi
Sabahtan bu yana çok sayıda Siyonist asker, Batı Şeria'daki Filistinli mültecilere ait Cenin kampına saldırdı ve çok sayıda Filistinli genci tutukladı.

Siyonist askerler,  El-Ağvar bölgesinde Siyonist karşıtı operasyonlar yürütmekle suçladıkları  "Mahir Türkmen"in evine baskın düzenlemek için bölgeye akın etmişti.

Dün gece direniş grubu "Arin al-Asud",  güçlerinin EL Ayin kampı bölgesinde Siyonist rejimin askerlerini pusuya düşürmeyi başardığını duyurmuştu. 

Filistin direniş güçlerinin Siyonist rejim askerlerine yönelik saldırısı, bu askerlerin bir kısmının yaralanmasına da neden oldu.

Bu operasyon sırasında Filistin direniş güçleri Siyonist askerlere geniş çaplı ateş açarak ve el bombaları atarak onları gafil avladı.

Bu operasyonda çok sayıda Siyonist askeri teçhizat da hasar gördü.

tesnim

Yorumlar