DÜNYA İSLAMİ UYANIŞ KONSEYİ SİYONİST REJİMİ KINADI

Dünya İslami Uyanış Konseyi, Siyonist rejimin Lübnan ve Gazze Şeridi'ndeki vahşi saldırısını kınadı. 

Görüntülenme: 448 Tarih: 11 Nisan 2023 13:22
DÜNYA İSLAMİ UYANIŞ KONSEYİ SİYONİST REJİMİ KINADI

İranpress haber Ajansının bildirdiğine göre Dünya İslami Uyanış Konseyi yayınladığı bildiride, Siyonist rejimin Lübnan ve Gazze Şeridi'ne yönelik vahşi saldırılarını kınarken, İslam dünyasının tüm siyasi grup ve aydınlarının sahte Siyonist rejimin komplolarının çok yönlü ifşası için birlik ve çabalarını vurguladı.

Bu bildiride İslam dünyasının tüm Müslümanlarının, şahsiyetlerinin, gruplarının, akımlarının ve düşünürlerinin birliğine vurgu yapılarak, sahte Siyonist rejimin kumpas ve komplolarını ifşa etmeye davet edilmektedir.

Dünya İslami Uyanış konseyi'nden yayınlanan bildiride şunları okuyoruz; Derin siyasi, ekonomik ve sosyal krizlerle karşı karşıya kalan Kudüs'ü işgal eden rejimin, gerileme ve çürüme emarelerini geçmişe oranla daha net görüldüğü belirtildi. Öte yandan direniş cephesine karşı caydırıcılığının azalması ile karşı karşıya kalan bu sahte rejim, Müslümanların ilk kıblesini işgal ve taarruzu ile Müslüman milletlerin kalbini yaralayarak vahşetini çılgınca göstermiştir.

Siyonist askerler, Mescid-i Aksa'da Filistinlilere karşı yeni bir şiddet dalgası başlatarak, geçtiğimiz Çarşamba günü Mescid-i Aksa'nın avlusunda bulunan Kıble Camii'nde itikafta bulunan müslümanlara saldırarak onları camiden çıkarmaya çalıştı.

parstoday

Yorumlar