SİYONİST GÜÇLER FİLİSTİNLİ ŞEHİDİN BABASINI ESİR ALDI

İşgal güçleri bu sabah (4 Şubat Cumartesi) erken saatlerde Filistinli şehit Mahmud Kemil’in babası Ömer Kemil’i Cenin’in güneyinde yer alan Kabatya beldesindeki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 363 Tarih: 04 Mart 2023 07:48
SİYONİST GÜÇLER FİLİSTİNLİ ŞEHİDİN BABASINI ESİR ALDI

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, işgal güçleri beldeye baskın düzenleyerek Ömer Kemil’in evini kuşattı.
 

İşgal güçlerinin Filistinli şehidin babasını gözaltına almak için düzenlediği baskın sırasında Filistinli direnişçiler ile işgal askerleri arasında silahlı çatışmaların yaşandığı bildirildi.
 

İşgal güçlerinin 20 Aralık 2020’de Kudüs’te feda eylemi gerçekleştiren şehit Mahmud Kemil’in naaşını henüz ailesine teslim etmediği ve o tarihten bu yana elinde tuttuğu ifade edildi.
 

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin ayrıca Ez-Zebabide ve Misilye beldelerine baskın düzenlediğini, baskınlar sırasında Filistinliler ve işgal askerleri arasında çatışmaların yaşandığını, ölen ya da yaralanan olmadığını ve kimsenin gözaltına alınmadığını belirtti.
 

Kaynaklar, işgal güçlerinin Cenin’in kuzeydoğusundaki El-Celeme ve Arbune köylerine de baskın düzenlediğini ve evlerde arama yaptığını söyledi.
 

İşgal güçleri her gün Batı Şeria ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek evlerde arama yapıyor ve genelde gece geç saatlerde ya da sabah erken saatlerde insanlar uykudayken düzenlenen baskınlar sırasında terör estirerek kadınları ve çocukları korkutuyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar