ASLANLAR YUVASI GRUBU: SİYONİST İŞGALE KARŞI KARARLILIKLA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Siyonist işgal güçlerinin dün gece yarısından sonra Nablus'un doğusuna yaptıkları baskında meydana gelen çatışmalarda şehit edilen Ahmed Derağime için başsağlığı mesajı yayınlayan Aslanlar Yuvası Grubu, şehidin yolunu sürdüreceklerini dile getirdi.  

Görüntülenme: 352 Tarih: 22 Aralık 2022 20:20
ASLANLAR YUVASI GRUBU: SİYONİST İŞGALE KARŞI KARARLILIKLA MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Telegram'daki kanalı üzerinden açıklama yapan Aslanlar Yuvası Grubu, Ahmed Atıf Derağime'nin şehadetini kutladıklarını, yakınlarına ve tüm mücahit Filistin halkına başsağlığı dilediklerini belirtirken kendilerinin de onun yolu üzerinde ilerlemeye, işgale karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı. 

Ayrıca Filistin'deki muhtelif direniş hareketleri de Ahmed Derağime'nin şehit edilmesi münasebetiyle başsağlığı mesajları yayınlayarak onun kanının yerde kalmayacağını, işgal güçlerinden cinayetlerinin ve taşkınlıklarının hesabının mutlaka sorulacağını vurguladılar. 

Şehit için başsağlığı mesajı yayınlayan hareketlerden Hamas da işgal rejiminin saldırılarının ve cinayetlerinin Filistin halkının daha da kenetlenmesine ve direnişinin daha kararlı bir şekilde ona karşı durmasına vesile olacağını ifade etti. 

Siyonist işgal güçlerinin bugün (22 Aralık Perşembe) Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus'un doğusuna düzenledikleri şafak baskınlarında, 23 yaşındaki Ahmed Atıf Derağime (Ebu Siyac) şehit edilirken, birçok kişi de yaralanmıştı.

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgalciler Yusuf'un Makamı diye isimlendirilen türbeye baskın düzenlemek isteyen yahudi yerleşimcilerin güvenliğini sağlamak amacıyla, bir askeri buldozerle birlikte kalabalık bir birlikle Nablus şehrinin doğu kısmına gece yarısından sonra baskın düzenlediler. İşgalcilerin baskınları çatışmalara neden oldu ve bunun üzerine işgalciler Filistinlilere gerçek mermilerle, kauçuk kaplı mermilerle, ses ve gaz bombalarıyla saldırdılar. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar