SİYONİST ÇETELER FİLİSTİNLİLERE AİT ZEYTİN AĞAÇLARINI YAKTI

 

Görüntülenme: 531 Tarih: 22 Kasım 2022 16:47
SİYONİST ÇETELER FİLİSTİNLİLERE AİT ZEYTİN AĞAÇLARINI YAKTI

Siyonist işgal rejiminin milis gücü olarak kullandığı yahudi yerleşimci çeteler dün (21 Kasım Pazartesi) akşam saatlerinde, Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Tulkerem'in doğusundaki Ramin köyünde, vahşi canavarlar gibi arazilere ve evlere baskınlar düzenledi, bazı yerlerde zeytin ağaçlarını yakarken, evlerin duvarlarına da ırkçı sloganlar yazdılar. 

Wafa Haber Ajansı'nın verdiği bilgilere göre köy ahalisi, köyün kenar kısmında yer alan, Semir Hamdan ve Muhammed Zafir isimli şahısların evlerine İbrani diliyle birtakım yazılar yazıldığını görünce şaşırdıklarını dile getirdiler. 

Yerleşimcilerin aynı zamanda Firas Zafir, Mueyyed Hamd, Nail Hamd ve Semir Hamdan isimli şahısların arabalarının lastiklerini deldikleri bilgisi verildi. Menal Zeydan ve Halid Berhem isimli şahıslara ait arazilerde de ateş yakarak birçok zeytin ağacının yanmasına sebep oldular. 

İşgal güçlerinin yerleşimci çetelerin bu tür terör eylemlerini desteklemesi, yerleşimci terör çetelerine hiçbir şekilde engel olmaması, hatta onları himaye etmesi ve cesaretlendirmesi sebebiyle Batı Şeria'nın her tarafına inşa edilmiş durumdaki yahudi yerleşim merkezlerine yerleştirilmiş olan siyonist çeteler sürekli Filistinliler açısından bir tehdit unsuru olmaya devam ediyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar