BATI ŞERİA DİRENİŞİ SİYONİST YETKİLİLERİ KORKUTUYOR

Siyonistlerin haber kaynaklarında, işgal rejiminin güvenlik organlarına Filistinli direnişçilerin feda eylemleri gerçekleştirebileceklerine dair onlarca ihbarda bulunulduğu iddia edildi. Bu arada işgal güçlerinin Filistin'in Batı Şeria bölgesine yönelik güvenlik kuşatmasının bugün ikinci gününde devam ettiği belirtildi.  

Görüntülenme: 509 Tarih: 17 Ekim 2022 10:04
BATI ŞERİA DİRENİŞİ SİYONİST YETKİLİLERİ KORKUTUYOR

Siyonistlerin Kanal 13 isimli televizyon kanalının bugün (17 Ekim Pazartesi) yayınladığı haberde işgal ordusunun, sınır güvenlik birimlerinin ve polis teşkilatının Batı Şeria'ya yönelik güç takviyesinin devam ettiğine, gelen feda eylemleri ihbarlarından dolayı alarm durumunun da orta düzeyde tutulduğuna dikkat çekildi. 

Dün akşam işgal rejiminin başbakanı Yair Lapid, Tel Aviv'de Savaş Bakanlığı binasında, Savaş Bakanı Benny Gantz'la ve güvenlik teşkilatlarının başkanlarıyla güvenlikle ilgili özel bir toplantı gerçekleştirmişti. Toplantıda Batı Şeria'da son dönemde ciddi endişelere sebep olan güvenlik sorunu ve özellikle de Aslanlar Yuvası gruplarının eylemlerinin yol açtığı endişelerin ele alındığı belirtildi. 

İşgal altındaki Kudüs'te ise bir haftadan beri yahudilerin Çardaklar Bayramı festivali dolayısıyla tam anlamıyla bir sıkıyönetim uygulanıyordu. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar