ASLANLAR YUVASI GRUBUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Filistin'in Batı Şeria bölgesinde, son dönemde işgal rejimini ciddi şekilde zorlamaya başlayan Aslanlar Yuvası (Arinu'l-Usud) grubu işgal askerlerine karşı Öfke Günleri eylemlerinin başladığını duyurdu.  

Görüntülenme: 576 Tarih: 11 Ekim 2022 18:12
ASLANLAR YUVASI GRUBUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Nablus'ta etkili olan askeri grup yaptığı açıklamada; "Kahraman savaşçılarımızdan bir grup Shavi Shomron yahudi yerleşim merkezi yakınında seçkin bir eylem gerçekleştirmiştir. Bu eylemin işgal güçlerinin saflarında önemli ve etkili yaralara sebep olduğu kesindir. Mücahitler Allah'ın izniyle güven içinde uzaklaşmayı başarmışlardır." ifadesine yer verdi. 

Açıklamada ayrıca; "Bizim topraklarımızı kendilerine mal etmeye kalkışanların ayaklarının altında sarsıntıya sebep olacağız." ifadesine yer verilerek, düşmanca saldırıları seçenlerin, Filistinlilerin kafalarına ve sırtlarına darbe indirmeye çalışanların direnişçilerin ayakları altında ezileceği dile getirildi. 

Açıklamada Nablus'u her yönden kuşatmaya alan yerleşimcilere de bir gün kendilerini her tarafta kuşatmaya alınmış halde bulabilecekleri hatırlatması yapıldı. 

Siyonistlere ait haber kaynakları bugün (11 Ekim Salı) Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus şehrinin yakınında gerçekleştirilen ateş açma eyleminde bir işgalci askerin yaralandığını haber verdi. 

Siyonistlere ait 0404 haber sitesi, ateş açma eyleminde bir işgalci askerin orta düzeyde yaralandığını ancak baygın bir şekilde, Nablus'un batısında yer alan Shavi Shomron yahudi yerleşim merkezinin yakınındaki bir hastaneye kaldırıldığını haber verdi. Haberde Filistinli eylemcilerin işgalci askerlerin kurduğu kontrol noktasından hızla geçen bir araçtan ateş ettikleri belirtildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar