NABLUS'TA SİLAHLI DİRENİŞ EYLEMİ

Siyonistlere ait haber kaynakları Filistin'in Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Nablus şehrinin yakınında gerçekleştirilen ateş açma eyleminde bir işgalci askerin yaralandığını haber verdi. 

Görüntülenme: 571 Tarih: 11 Ekim 2022 14:07
NABLUS'TA SİLAHLI DİRENİŞ EYLEMİ

Siyonistlere ait 0404 haber sitesi, ateş açma eyleminde bir işgalci askerin orta düzeyde yaralandığını ancak baygın bir şekilde, Nablus'un batısında yer alan Shavi Shamron yahudi yerleşim merkezinin yakınındaki bir hastaneye kaldırıldığını haber verdi. Haberde Filistinli eylemcilerin işgalci askerlerin kurduğu kontrol noktasından hızla geçen bir araçtan ateş ettikleri belirtildi. 

Haberde işgalci askerin bedeninin üst kısmından yaralandığı, işgal ordusunun olay üzerine bölgeyi kapatıp eylemi gerçekleştirenleri aramaya başladığı ifade edildi. Aynı yahudi yerleşim merkezinin geçtiğimiz pazar günü de bir ateş açma eylemine maruz kaldığına dikkat çekildi. 

Aslanların Yuvası grupları, Nablus'taki merkezinden Kudüs'ün savunulması amacıyla Öfke Günleri eylemlerinin gerçekleştirileceğini duyurmuştu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar