BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE BASKIN FURYASI

İşgal güçleri bu sabah (2 Ekim Pazar) erken saatlerde Batı Şeria ve Kudüs’te çeşitli bölgelere baskın düzenleyerek çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 558 Tarih: 02 Ekim 2022 21:09
BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE BASKIN FURYASI

İşgal güçleri Beytlahim’de Muhammed İsa Hicazi ve Hammade Hüseyin Hicazi isimli gençleri kent merkezinde yer alan Es-Saff Caddesi’ndeki evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı ve evlerde arama yaptı.
 

Kalkiliya’nın doğusundaki Azun beldesine baskın düzenleyen işgal güçleri belde sakinlerinden Mustafa Anaya isimli genci gözaltına aldı.
 

İşgal güçlerinin ayrıca Nablus’un güneyindeki Beyta beldesinden Nihad Ebu Mircane’yi gözaltına aldığı öğrenildi.
 

İşgal güçleri bu sabah El-Halil’in güneyindeki Yatta’da Nasır Ebu Merir’in evine baskın düzenleyerek evde arama yaptı ve eşyalara zarar verdi.
 

Kudüs’te de işgal güçlerinin Şeyh Cerrah Mahallesi sakinlerinden Muhammed Es-Sau’yu gözaltına aldığı bildirildi.
 

İşgal güçlerinin ayrıca Mescid-i Aksa’nın güneyindeki Silvan beldesinin Aynu’l-Levze Mahallesi’nde Mansur İbrahim El-Abbasi isimli genci gözaltına aldığı ifade edildi.
 

İşgal güçleri her gün Batı Şeria ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskın düzenliyor, insanların genelde uykuda oluğu saatlerde gerçekleştirilen baskınlar sırasında evlerde arama yapıyor ve eşyalara zarar veriyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar