FETHİ HAZİM'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Şehit Ra’d ve şehit Abdurrahman’ın babası Fethi Hazim, dün (1 Ekim Cumartesi) Gazze’de Mescid-i Aksa’ya destek için düzenlenen mitinge gönderdiği mesajda, Gazze’nin kılıcının hâlâ çekili olduğunu ve Kudüs’ü, Filistin’i ve mücahitleri zor anlarında yalnız bırakmayacağını söyledi. 

Görüntülenme: 558 Tarih: 02 Ekim 2022 23:07
FETHİ HAZİM'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın “Mescid-i Aksa tehlikede” sloganıyla Gazze’de düzenlediği mitinge Yahya Es-Sinvar başta olmak üzere hareketin önde gelen liderleri ve Filistinli grupların temsilcileri ile on binlerce kişi katıldı.
 

Batı Şeria’da son dönemde direniş simgesine dönüşen Fethi Hazim, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook’ta yaptığı açıklamada, işgalci düşmanın Batı Şeria’da ve Kudüs’te saldırılarını sürdürmesi halinde Gazze’nin işgalcilerin üzerine alevlerini göndereceğini ve savaşa hazırlığın hiç durmadığını belirtti.
 

Gazze’de düzenlenen ve şehitlerin onurlandırıldığı Mescid-i Aksa’ya destek mitinginin içeriye ve dışarıya verdiği net mesajlarla göğsünü ferahlattığını kaydeden Fethi Hazim, Filistin direnişinden işgal rejimiyle yapılacak bir esir takasında Rakamlar Mezarlığı’nda ve işgal rejimi morglarında tutulan şehitlerin ailelerine teslim edilmelerini de şart koşmasını istedi.
 

Filistin direnişini ve şehitlerini selamlayan Fethi Hazim, işgal rejimi zindanlarında tutulan esirlere özgürlük ve yaralı direnişçilere acil şifalar diledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar