SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA'DA TERÖR ESTİRDİ

İşgal güçlerinin bu sabah (30 Eylül Cuma) Batı Şeria’nın çeşitli bölgelerine gerçekleştirdiği baskınlar sırasında Filistinli iki genç yaralandı ve işgal güçleri ayrıca 7 kişiyi gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 596 Tarih: 30 Eylul 2022 16:30
SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA'DA TERÖR ESTİRDİ

İşgal ordusu sözcüsü, bugün Batı Şeria’da düzenlenen baskınlarda işgal güçlerince aranan kişiler olduğunu iddia ettiği 9 kişinin gözaltına alındığını söylerken, gözaltına alınanlar hakkında bilgi vermekten kaçındı.
 

Filistinli kaynaklar, işgal güçlerinin bu sabah Ramallah’ın kuzeyindeki El-Celzun Kampı’na düzenlediği baskın sırasında iki gencin yaralandığını ve bir üçüncüsünün işgal askerlerince gözaltına alındığını bildirdi.
 

Kaynaklar, işgal güçlerinin kampta bir araca ateş açtığını ve araçta bulunan iki gençten birinin ayağından ve diğerinin omzundan gerçek mermiyle yaralandığını, yaralı gençlerin hastaneye kaldırıldıklarını, işgal güçlerinin ayrıca 17 yaşındaki Ahmed İbrahim En-Nebali isimli genci ailesinin evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını ifade etti.
 

İşgal güçleri El-Halil vilayetinde de 6 genci gözaltına aldı. Gençlerden Rafet Kafişe ve Ğassan Müsevvede’nin El-Halil kentinde ve Muhammed Avad, Basil Bureyğis, Nadir Abdülhafiz Ebu Meyyale ve Ra’d Hüseyin Ebu Sinine’denin Beyt Ummer beldesinde evlerine baskın düzenlenerek gözaltına alındıkları kaydedildi.
 

İşgal güçlerinin Tulkerem’e bağlı Kefer El-Lebed beldesinde de El-Berkavi Kalesi gibi tarihi eserlerin ve Kefer El-Lebed El-Kadim Camii’nin görüntülerini aldığı ifade edildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar