FİLİSTİNLİ GAZETECİLER ULUSLARARASI BİR KAMPANYA BAŞLATMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Filistinli Gazeteciler Forumu’ndan bir heyet bugün (21 Ağustos Pazar) Uluslararası Filistin Halkına Destek Sağlama Müessesesi “Haşd” yetkilileriyle sosyal medyada sürekli hedef alınan Filistin gerçeklerini korumak ve savunmak için uluslararası bir kampanya başlatılması konusunu görüştü. 

Görüntülenme: 748 Tarih: 22 Ağustos 2022 16:53
FİLİSTİNLİ GAZETECİLER ULUSLARARASI BİR KAMPANYA BAŞLATMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Görüşmeye Filistinli Gazeteciler Forumu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hıdır El-Cemali, Forum Müdürü Muhammed Yasin, Medya Koordinatörü Muhammed Hammad, gazeteci Ahmed El-Batta ve gazeteci Davud Ebu Dılfe’nin katıldığı belirtildi.
 

Konuk heyetin Haşd Müessesesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Salah Abdulâti, Faaliyetler Koordinatörü İbrahim El-Ğandur, Programlar Müdürü Avukat Rami Muhsin ve Eğitim Koordinatörü Avukat Rim Mansur tarafından müessesenin Gazze’deki merkezinde karşılandığı ifade edildi.
 

Filistinli Gazeteciler Forumu heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Abdulâti, özellikle gazeteci Şirin Ebu Akile’nin öldürülmesi davasının gündemde tutulması konusunda Filistinli Gazeteciler Forumu’yla işbirliği yaptıklarını bildirdi.
 

Milli davalarda ortak çalışmanın gerekliliğine değinen Abldülâti, Filistin gerçeklerini korumak ve savunmak için medya ve insan hakları kurumlarıyla birlikte uluslararası bir kampanya başlatmanın önemine işaret etti.
 

Filistinli Gazeteciler Forumu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hıdır El-Cemali de sosyal medyada Filistin gerçeklerine yönelik saldırıların sessiz kalınamayacak bir boyuta ulaştığını söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar