SİYONİST MAHKEME FİLİSTİNLİ KADIN ESİR İSRA EL-CE'ABİS'İN TALEBİNİ YİNE REDDETTİ

Arabasında taşıdığı bir tüpün kazayla patlaması ve bu yüzden bindiği arabanın yanması sonucu, bedeninin yarısı yanan ve işgal güçleri tarafından eylem teşebbüsünde bulunma suçlamasıyla mahkum edilen, Kudüslü bayan esir İsra El-Ce'abis'in estetik ameliyat talebini, işgal mahkemesi bugün (7 Haziran Salı) açıkladığı kararında yine reddetti.    

Görüntülenme: 626 Tarih: 08 Haziran 2022 19:10
SİYONİST MAHKEME FİLİSTİNLİ KADIN ESİR İSRA EL-CE'ABİS'İN TALEBİNİ YİNE REDDETTİ

Siyonistlere ait bir radyonun yayınladığı habere göre işgal mahkemesinin Ce'abis'in daha önce sunduğu estetik ameliyat talebinin reddedilmesi üzerine, kendisine ameliyat yapılmasına izin verilmesi için yeniden dilekçe verdi. Ancak işgal mahkemesi bugün açıkladığı kararıyla onun talebini yine reddetti. 

İşgal altındaki Kudüs'ün güneyindeki Cebelu'l-Mukebber köyünün ahalisinden olan 38 yaşındaki İsra El-Ce'abis, evli ve bir kız çocuk annesi. 11 Ekim 2015 tarihinde Kudüs'e gitmekte olduğu sırada bir askeri kontrol noktasının yakınında arabasındaki tüpün kazayla patlamasından dolayı işgal rejimi onu bir askere suikast düzenleme teşebbüsünde bulunmakla suçlayarak 11 yıl hapis cezasına çarptırmıştı. 

Tüpün patlamasının sebep olduğu yangın kadının bedeninin %50 oranında yanmasına sebep oldu ve normal hayatına yeniden kavuşabilmesi için 8 ayrı ameliyat geçirmesi gerekiyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar