MAHMUD ABBAS'IN ADAMLARI SİYONİSTLERLE GİZLİCE GÖRÜŞÜYOR

 

Görüntülenme: 829 Tarih: 09 Mart 2022 12:33
MAHMUD ABBAS'IN ADAMLARI SİYONİSTLERLE GİZLİCE GÖRÜŞÜYOR

Fetih hareketinin Merkez Komitesi üyesi ve Filistin Başkanı Mahmud Abbas'ın da yakın adamlarından olan Hüseyin Eş-Şeyh ile İsrail işgal yönetiminin bazı üst düzey yetkilileri arasında Filistin Yönetimi'nin idari merkezi durumundaki Ramallah şehrinde gerçekleştirilen gizli görüşme bugün (8 Mart Salı) siyonistlerin medya organlarında gündeme getirildi. 

Siyonistlere ait Yediot Aharanoot isimli gazetenin web sitesinde (ynet) yayınlanan haberde, İsrail Güvenlik Bakanı Ofisi Başkanı Maayan Israeli ve işgal hükümetinin Filistin topraklarındaki işlerinin organizatörü Ghassan Alian'la Hüseyin Eş-Şeyh arasında gizli bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi.

Aynı zamanda Filistin hükümetinde Sivil İşler Bakanı olarak görev yapan Hüseyin Eş-Şeyh ile işgalci yetkililerin birtakım ekonomik zorluklarla ilgili işgal hükümetinin yapacağı kolaylaştırmalar hakkında görüşmeler yaptığı iddia edildi. 

Haberde söz konusu kolaylaştırmaların yaklaşık üç hafta sonra ve Ramazan ayının girmesinden önce uygulamaya sokulacağı ileri sürüldü. 

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar