SİYONİST GÜÇLERDEN BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE EVLERE BASKIN

İşgal güçleri dün (20 Şubat Pazar) akşam saatlerinde Kudüs kentinin kuzeydoğusundaki El-İseviyye beldesi sakinlerinden iki genci gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 888 Tarih: 21 Şubat 2022 17:12
SİYONİST GÜÇLERDEN BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE EVLERE BASKIN

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin El-İseviyye beldesine baskın düzenleyerek Ahmed Abdülhafız Atiyye ve İsmail Yusuf Muheysin isimli gençleri gözaltına aldığını bildirdi.
 

İşgal güçleri her gün Batı Şeria ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskın düzenliyor, evlerde arama yapıyor ve baskın sırasında terör estirerek eşyalara zarar veriyor.

Öte yandan, Filistinli direnişçilerin dün akşam Cenin kentinin kuzeydoğusunda işgal ordusuna ait El-Celeme askeri kontrol noktasına ateş açtığı belirtildi.
 

Yerel kaynaklar, Filistinli direnişçilerin işgal askerlerinin bulunduğu kontrol noktasına ateş açtıktan sonra olay yerinden uzaklaşmayı başardıklarını söyledi.
 

1948’de işgal edilen topraklardaki Rahat kentinde de Siyonist işgalcilere ait bir otobüse ateş açıldığı kaydedildi.
 

Filistinli direnişçilerin işgal güçlerine ve Yahudi yerleşimcilere ateş açma eylemlerinde son günlerde artış gözlemlendiği ifade edildi.
 

İşgal rejimi medya organları, güvenlik kaynaklarına dayandırdıkları haberlerinde, Filistinlilerin İsrail’e ait askeri alanlara düzenledikleri saldırıların 2021 yılında bir önceki yıla göre yüzde 300 artığını bildirdi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar