GAZZE DİRENİŞİ SİYONİST DÜŞMANA SAHADA AĞIR ZAYİAT VERDİRİYOR

Siyonist işgal rejiminin tüm saldırgan tutumuna ve aç bırakma politikasına rağmen Filistin direnişinin işgal güçlerine karşı mücadelesi kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer alan El-Vusta vilayetinin kuzeyinde yer alan Zehra kasabasında Hamas'ın askeri kanadı durumundaki Kassam Tugayları'nın işgalcilerin bir piyade takımına karşı saldırı gerçekleştirdiği ve 5 adet Merkava tipi tanklarını imha ettiği haber verildi.  

Görüntülenme: 125 Tarih: 15 Mart 2024 16:36
GAZZE DİRENİŞİ SİYONİST DÜŞMANA SAHADA AĞIR ZAYİAT VERDİRİYOR

Kassam Tugayları bugün (15 Mart Cuma) yaptığı açıklamada, Zehra kasabasında 4 işgalci askerden oluşan bir piyade takımına bir eve girmeleri üzerine önce el yapımı patlayıcılarla sonra anti tank TBG füzeleriyle saldırı düzenlediklerini saldırıda 4 işgalci askerin dördünün de katledildiğini duyurdu. 

Kassam Tugayları yine Zehra kasabasında işgalcilere ait 5 adet Merkava tipi tankın El-Yasin 105 füzeleriyle imha edildiğini açıkladı. 

Gaze Şeridi'nin muhtelif bölgelerinde işgal güçlerine yönelik silahlı mücadele, başta Hamas'ın askeri kanadı durumundaki Kassam Tugayları ve İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları olmak üzere muhtelif direniş güçleri tarafından sürdürülüyor. Bu direniş yüzünden işgal güçleri sürekli kayıp vermeye devam ediyorlar. Ancak işgal ordusu kayıplarını gizleyerek Gazze'de içine düştüğü durum hakkında kamuoyunu yanıltmaya çalışıyor. Bununla birlikte Gazze'de içine düştüğü bataklık bir yandan da işgal hükümetini siyasi yönden zorladığından hükümetin ortaklarının toplantılarında sık sık birbirlerine sözlü saldırılarda bulunmaları ve oldukça gergin bir psikoloji içinde bu toplantılara katılmaları dikkat çekiyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar