GAZZE'NİN KUZEYİNDE SU KUYUSU AÇTIK VE GÜNEŞ ENERJİ PANELİ KURDUK (VİDEO)

 

Görüntülenme: 421 Tarih: 15 Şubat 2024 14:05
GAZZE'NİN KUZEYİNDE SU KUYUSU AÇTIK VE GÜNEŞ ENERJİ PANELİ KURDUK (VİDEO)

Rasulullah (sallallahu aleyhi ve alihi): 'En iyi sadaka su vermektir.'
İşgalci İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki su borularını tamamen tahrip etmesi, elektrik akımını kesmesi, akaryakıt bulunmaması sonucu jeneratör ve artezyen kuyularının çalışmasını engellemesinin ardından, Cenab-ı Allah'ın izniyle “Şehit Enver Aziz Camii' su kuyusunun işletilmesi projesinin hayata geçirilmesine katkıda bulunduk. Bu su kuyusu kampların ve bir hastanenin su ihtiyacını kısmen de olsa karşılayacak. Ayrıca elektrik enerjisi üretecek güneş enerji paneli kurduk. Bu su kuyusu kurduğumuz panelden üretilen elektrik sayesinde çalışacak. 
Bu su kuyusu ve güneş enerji paneli şu anda kamptaki yaklaşık 7 bin yerinden edilmiş Gazzeliye ek olarak orta Cibaliye bölgesi halkına fayda sağlayacak inşaallah. Su kuyusunun faaliyete geçirilmesine 7 bin dolar katkıda bulunduk. 
Gazze'deki kardeşlerimiz hem bu videoda hem de gönderdikleri özel ses kaydında Filistin davasına olan desteğinizden ve özellikle de Gazze konusundaki duyarlılığınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorlar ve selamlarını iletiyorlar. Ayrıca bu yardımların artarak devam etmesini talep ediyorlar. 
Bu videoyu ve açıklamayı arkadaşlarınıza, dostlarınıza ve akrabalarınıza iletiniz lütfen. Onlar da Allah'ın izniyle bu Salih Amele ortak olsunlar. 
GAZZE-BATI ŞERİA-LÜBNAN-YEMEN İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ 
İrtibat: Kemal Kemahlı 0539 693 13 44

Yorumlar