SİYONİST ORDU BATI ŞERİA'YA SALDIRDI

Bu sabah Filistin medyası, Siyonist ordusunun Batı Şeria'ya yönelik acımasız saldırısını ve Filistinli öğrencilerin toplu tutuklanmasını bildirdi. 

Görüntülenme: 319 Tarih: 15 Ocak 2024 04:37
SİYONİST ORDU BATI ŞERİA'YA SALDIRDI

Siyonist güçler, Gazze Şeridi'ne yönelik vahşi saldırılarıyla eş zamanlı olarak Batı Şeria'nın şehirlerine, kamplarına ve üniversitelerine saldırmaya devam ediyor ve Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde Filistinlileri öldürmek ve tutuklamak için geniş bir kampanya başlattı.
Filistinli haber kaynakları, bugün İsrail güçlerinin Nablus'taki An-Necah Üniversitesi'nde kuşatma altında olan çok sayıda Filistinli öğrenciyi tutuklayarak bilinmeyen bir yere götürdüğünü bildirdi.
Batı Şeria'da farklı bölgelere Siyonist saldırı 
Bu sabah yerel kaynaklar, işgalci rejimin askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'ün birçok bölgesine baskın düzenlediğini, evleri yıktığını ve aralarında serbest bırakılan mahkumlar ve kadınların da bulunduğu çok sayıda Filistinliyi tutukladığını bildirdi. 
Yayımlanan raporlara göre, İsrail rejim güçleri pazartesi sabahı Filistin'in Batı Şeria'sında bulunan El Halil'in El-Zahiriye kenti, Kalkilya ve Ramullah kentlerine saldırdı.
Siyonist saldırıda Filistinlilerin mülkleri yok edildi 
Bir dizi Siyonist yerleşim birimi Nablus'un Burin köyüne saldırarak bir Filistinliye ait arabayı ateşe verdi.
Aksa Tufanı'nın operasyonunun başlamasından bu yana Batı Şeria'ya yönelik baskı ve saldırılarını yoğunlaştıran Siyonistler, geçtiğimiz günlerde Batı Şeria'daki şehir ve köylerin girişlerini kapatmaya başladı ve Batı Şeria'nın farklı bölgelerini birbirinden ayırmaya ve bu bölgede Filistinlilerin birbirleriyle iletişim kurmasını engellemeye çalışıyorlar.

tesnim

Yorumlar