FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİNDEN KINAMA

Filistin İslami Cihad Hareketi yayınladığı bildiride; Siyonist İsrail’in Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye düzenlediği saldırıyı kınadı. 

Görüntülenme: 199 Tarih: 03 Ocak 2024 15:04
FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİNDEN KINAMA

Bildiride; Siyonist düşmanın Güney Beyrut’ta düzenlediği korkakça saldırıda şehit olan Büyük Milli Lider ve Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri ve arkadaşlarına tesliyet arz ediyoruz. Şehit Aruri ve arkadaşlarına düzenlenen suikastı; 90 günün sonunda Gazze’de savaş meydanındaki yenilgiden ve siyasi buhrandan kaçmak isteyen ve şartlarını Filistin milletine kabul ettiremeyen Siyonist rejimin savaşı yaymak ve bölgede çatışma çıkarmak amacıyla yaptığını ilan ediyoruz. Aynı şekilde direniş gruplarının siyasi ve askeri açıdan üstün durumda olduklarını bildiriyoruz denildi.

İslami Cihad, bildiride şunları vurguladı: Şeyh el-Aruri ve kardeşlerinin şehadeti için Filistin milletine, İslam ve Arap milletlerine başsağlığı diliyor, bu suçun cevapsız kalmayacağını ve direnişin işgalcilerin bu topraklardan kovulana kadar durmayacağı ve devam edeceğini vurguluyoruz.

rasthaber

Yorumlar