AKSA TUFANI SAVAŞININ 85. GÜNÜ

Gazze Şeridi'nde Han Yunus'un ağır bombardımanıyla başlayan Aksa Tufanı'nın 85'inci gününde Siyonist ordu, bu bölgedeki insanların evlerini ve diğer altyapılarını hedef almaya devam ediyor. 

Görüntülenme: 265 Tarih: 30 Aralık 2023 09:03
AKSA TUFANI SAVAŞININ 85. GÜNÜ

Aksa Tufanı'nın ve Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne yönelik aralıksız saldırılarının 85'inci günü  olan bu cumartesi sabahın ilk dakikalarında Han Yunus kenti ağır bir şekilde bombalandı.
Haber kaynakları, Siyonist rejim savaşçılarının Gazze Şeridi'ndeki Han Yunus şehrini yoğun bir şekilde bombaladığını söyledi
Bu kaynaklar aynı zamanda halen Siyonist rejimin işgali altında olan Suriye'nin işgal altındaki Golan bölgesinde de alarm zillerinin çaldığını duyurdu. 

Londra'da Siyonist rejimin saldırganlığını kınayan bir protesto mitingi 

Londra, Siyonist ordunun Gazze Şeridi'ndeki sağlık personeline ve gazetecilere yönelik saldırısını kınayan bir protesto mitingine tanık oldu.


Hizbullah'ın Siyonist rejime karşı bir günde sekiz başarılı operasyonu

Lübnan Hizbullahı Cuma günü Lübnan sınırında Siyonist rejime karşı düzenlenen sekiz operasyonun sorumluluğunu üstlendi ve Filistin'i işgal ederek saldırganlara ağır darbe indirdi.

Siyonist rejim askerlerinin Ramallah'ın Nablus ve El-Jalzone kasabasına saldırısı

İşgalci rejimin askerleri cumartesi sabahı Nablus'un doğusundaki Rojib köyüne saldırdı.
Siyonist işgalciler Ramallah'taki El-Jalzone kampına da saldırarak vatandaşları dövdü ve evlerindeki canlıları yok etti.
Haber kaynakları ayrıca Siyonist güçlerin Cenin'in güneyindeki Barta'ah kasabası ve Beytüllahim'in güneyindeki Janata kasabasına da saldırı düzenlediğini bildirdi.

Gazze Şeridi'ndeki El Zevayda bölgesinin bombalanmasında çok sayıda Filistinlinin şehit olması

Filistin kaynakları, Siyonist rejim savaşçılarının Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Zevayda bölgesine düzenlediği saldırıda çok sayıda sivilin şehit olduğunu ve yaralandığını bildirdi.
Bu kaynaklar ayrıca Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ndeki Silahüddin Caddesi civarında ve el-Nusirat Kampı'nın doğusunda ağır topçu saldırısı düzenlediğini de bildirdi.

tesnim

Yorumlar