GAZZELİ KADIN MUHABİR ESRA EL BOHEYSİ'DEN İRAN'A TEŞEKKÜR

Binlerce İranlı kadın ve kız çocuğunun İslam İnkılabı Rehberi ile buluşması sırasında Gazzeli bir kadın muhabir video mesaj göndererek Siyonist rejimin ve ABD'nin füze yağmuru altında bugünlerde şehit düşen mazlum Filistin halkının sesini bir kez daha duyurdu. 

Görüntülenme: 370 Tarih: 28 Aralık 2023 16:24
GAZZELİ KADIN MUHABİR ESRA EL BOHEYSİ'DEN İRAN'A TEŞEKKÜR

İRNA haber ajansının bildirdiğine göre binlerce İranlı kadın ve kız çocuğunun İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei ile görüşmesi sırasında El-Alem kanalının Muhabiri Esra El Boheysi’nin video mesajı, İmam Humeyni –ra- Hüseyniyye'sinde Gazze şehrinin yıkıntıları arasından yayınlandı.
Esra El Boheysi İran halkını ve İslam İnkılabı Rehberi’ni selamlayarak “İran halkı, Filistin ve Mescid-i Aksa meselesinin yanında duran tek halktır ve bu desteği nedeniyle en ağır yaptırımlara ve baskılara maruz kalmıştır.” ifadesini kullandı.
El Boheysi ayrıca İslami İran halkından, mazlum Filistin halkına desteklerini sürdürmelerini istedi.
Dünkü görüşmede Nijerya'nın Şii lideri Şeyh İbrahim Zakzaki'nin eşi ve 6 şehidin annesi Zina İbrahim, kadın ile ilgili çeşitli konulara ilişkin görüşlerini dile getirdi.
İslam İnkılabı Rehberi Şeyh Zakzaki'nin eşinin bu sözlerinin ardından “Bu kadın dağ gibi sabretmiştir.” ifadesini dile getrdi.

parstoday

Yorumlar