HAMAS: HALKIMIZIN DİRENİŞİ SÜRDÜRME KARARLILIĞI DAHA DA ARTIYOR

Hamas hareketi Çarşamba gecesi yayınladığı bildiride, Siyonist cinayetlerin devam etmesinin halkın işgale son verme kararlılığını artırdığını duyurdu. 

Görüntülenme: 186 Tarih: 28 Aralık 2023 01:43
HAMAS: HALKIMIZIN DİRENİŞİ SÜRDÜRME KARARLILIĞI DAHA DA ARTIYOR

İRNA haber ajansının Filistin Sema haber ajansından naklen aktardığı haberine göre Hamas'ın bildirisinde şu ifadelere yer verilmiştir:
“Bugün Siyonist düşman, Han Yunus kentindeki Emel Hastanesi yakınlarında 30 kişinin şehit olmasına ve çok sayıda kişinin yaralanmasına yol açan korkunç katliamı gerçekleştirerek, işgalci ordunun Gazze halkına karşı işlediği günlük suçlar listesine bir yenisini daha ekledi. Bu düzeydeki cinayet ve barbarlık, yalnızca sivilleri öldürmekte ve sivil tesisleri yok etmekte başarılı olan işgalci rejimin mağlup ordusuna zafer tablosu çizmeyecektir. Siyonist rejimin cinayetleri, barbar ve Nazi rejiminin işgali sona erinceye kadar halkın direnişini sürdürme kararlılığını daha da artıracaktır.”
Bu arada Filistin Sağlık Bakanlığı'nın Gazze Sözcüsü Eşref El Kadra, Gazze Şeridi'nin güneyinde düzenlediği basın toplantısında, son 24 saatte 195 şehit ve 325 yaralının hastaneye kaldırıldığını duyurdu.
Eşref El Kadara şunları ekledi:
“Böylece İsrail'in Gazze'deki saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 21 bin 110 şehit ve 55 bin 234 yaralıya yükseldi.”

parstoday

Yorumlar