İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNDEN MUHAMMED EL HİNDİ: DİRENİŞİN YOK EDİLMESİ İMKANSIZDIR

İslami Cihad'ın üst düzey yetkililerinden biri, savaşın 74'üncü gününde Tel Aviv'e yağan roket yağmurunun, düşmanın yenilgisinin bir kanıtı olduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 220 Tarih: 20 Aralık 2023 00:59
İSLAMİ CİHAD LİDERLERİNDEN MUHAMMED EL HİNDİ: DİRENİŞİN YOK EDİLMESİ İMKANSIZDIR

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed el-Hindi şunları vurguladı: 7 Ekim'de yaşananlar bölgeye bir yıldırım gibi düştü.

Muhammed el-Hindi şunları vurguladı: Bu saldırı, Siyonist düşmanın bölgedeki kontrolüne dair tüm denklemleri altüst etti. Siyonist rejimin katliam ve cinayetlerinin amacı bölgede caydırıcılığı yeniden tesis etmek için.

İslami Cihad Genel Sekreter Yardımcısının açıklamalarının detayları şöyle:

"Savaşın 74. gününde Tel Aviv'e yağan roketler düşmanın yenilgiye uğradığının kanıtıdır. İki devletli çözümle ilgili söylenenler Filistinlileri yatıştırmaya yönelik bir oyundur.

‘İsrail’, savaş alanındaki yenilgisinden, dünyanın gözü önünde vahşi cinayetler işleyerek kaçmaya çalışıyor.

Direnişin yok edilmesi imkansız bir hayalden başka bir şey değildir çünkü Filistin milleti direnişle doludur.

Savaşın aşamalarına ilişkin söylentiler ve iddialar yalan ve asılsızdır. Çünkü Gazze'de saldırıya uğramayan hiçbir yer kalmamıştır.

‘İsrail’, sahada üst üste aldığı yenilgilerin ardından moralini düzeltmeye çalışıyor.

Bu savaş İsrail'in caydırıcılığını korumak amacıyla Washington ve Batı tarafından yürütülüyor. Bu savaştan sonra ‘İsrail’ eskisi gibi olmayacak.

Washington'un hayalleri ve halüsinasyonları bu savaştan sonra bölgeye gömülecek. Mevcut güçlü baskı mekanizmalarını harekete geçirecek Arap siyasi iradesi de yok.

tesnim

Yorumlar