SİYONİST ORDU EL AVDE HASTANESİNE SALDIRDI

 

Görüntülenme: 257 Tarih: 18 Aralık 2023 18:14
SİYONİST ORDU EL AVDE HASTANESİNE SALDIRDI

Siyonist katillerin özellikle hastaneleri hedef alan insanlık dışı saldırıları hız kesmeden devam ediyor. El-Ma'medani Hastanesi'ne düzenledikleri vahşi saldırıda insanlık tarihinde benzeri görülmemiş korkunç bir katliam gerçekleştirdikten sonra Şifa Hastanesi'ni yerle bir eden, buradaki yaralıları ve hastaları çıkaran, sığınmacıların ve hastane görevlilerinin önemli bir kısmını esir alan, ardından Kemal Advan Hastanesi'nde tam bir vahşet sergileyerek buraya sığınan insanların ve yaralıların bazılarını diri diri toprağa gömen, Gazze bölgesindeki hastanelerin tümünü muattal duruma sokan siyonist işgalciler son olarak da dün (17 Aralık Pazar) akşam saatlerinde El-Avde (Dönüş) Hastanesi'ne saldırdılar. 

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra dün gece yaptığı açıklamada işgal güçlerinin El-Avde Hastanesi'ni günlerce kuşatma altında tuttuktan sonra dün akşam saatlerinde içine baskın düzenlediklerini, başta hastane müdürü Dr. Ahmed Mihna olmak üzere bütün hastane görevlilerini elbiselerini zorla çıkararak esir aldıklarını ve hastaneye silahlı saldırılar düzenlediklerini belirtti. 

El-Kudra işgal güçlerinin hastane görevlilerini 4 saat esaret altında tutarak kendilerine insanlık dışı, son derece çirkin muamelelerde bulunduktan sonra serbest bıraktıklarını, ancak hastane müdürü Dr. Ahmed Mihna'yı bırakmadıklarını, onu rehin alarak bilinmeyen bir yere götürdüklerini söyledi. 

El-Kudra, Kemal Advan Hastanesi'nde sergilenen vahşetin tekrar etmesinden endişe ettiklerini dile getirerek bütün uluslararası kurumların acilen devreye girmesini istedi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar