GAZZE'DE KANIN ZAFERİ

"Kanının zaferi medya sanatı etkinliği, Gazze'de şehit gazeteciler için anma töreni" Amerikan casusluk yuvasında düzenlendi. 

Görüntülenme: 310 Tarih: 26 Kasım 2023 17:24
GAZZE'DE KANIN ZAFERİ

Kanın zaferi  medya sanat etkinliği, Aksa Tufanı  operasyonunda Siyonist rejime karşı savaşan ve şehit olan 67 gazetecinin anısına ve aynı zamanda  Fetih rivayetinin ravisi  şehit Ali Talebi'nin anısına düzenlendi.

İranpress haber ajansının bildirdiğine göre dün Amerikan casusluk yuvasında düzenlenen bu konferansta  Besic Mustazaflar Kurumu başkanı Tuğgeneral Gulamrıza Süleymani, şunları söyledi: "Mazlum Gazze halkının başarılarından biri de istikbar medya devlerine karşı insan vicdanının uyanmasıydı."

Tuğgeneral  Süleymani şunları ekledi:

"Batılı ülkelerde, mazlum Gazze halkına destek için eşi benzeri görülmemiş yürüyüşler düzenlendi ve bu, direniş cephesi medyasının ve gazetecilerinin çabalarının sonucunda gerçekleşti."

Süleymani şu vurguda da bulundu: Direniş ve ayakta durma ruhu canlıdır ve mazlum Gazze halkında da görülmüştür. Siyonist rejimin ortadan kaldırılması hedefimizdir ve bunun zamanı, oluşması gereken süreçlere göre gerçekleşecektir."

parstoday

Yorumlar