GAZZE SOYKIRIMINDA 32. GÜN

 

Görüntülenme: 289 Tarih: 07 Kasım 2023 08:21
GAZZE SOYKIRIMINDA 32. GÜN

Siyonist işgal güçlerinin Gazze bölgesine yönelik olarak başlattıkları soykırım savaşı bugün (7 Kasım Salı) 32'nci gününde ve işgalci siyonistler, çocuk yaşlı, kadın erkek demeden insanları topluca katletme amaçlı saldırılarına devam ediyorlar. İşgalcilerin hedefinde bir halkı ya tümüyle imha etmek veya onları bir kez daha toplu sürgüne maruz bırakarak vatanlarından çıkarmak var. ABD'nin ve Avrupa ülkelerinin tam destek verdikleri bu insanlık dışı savaş insanlığın tarihinde yeni bir kara sayfa, utanç sayfası açmış durumda. 

Bugün işgal güçlerinin savaş uçakları Gazze Şeridi'nin kuzey kesiminde yer alan Endonezya Hastanesi çevresine saldırılar düzenledi. Yine işgal güçlerinin uçurduğu insansız hava araçları da Gazze Belediyesi'nin tarihi binasına füze attı. 

İşgal uçakları Gazze'nin kuzeyindeki Şeyh Zayid Sitesi'nde 12 nolu gökdelende bir daireyi tahrip etti. 

Hükümet İletişim Bürosu işgal uçaklarının dün gece ve bugün sabah 250 saldırı uçuşu gerçekleştirdiklerini ve yapılan saldırıların birçok yerde katliama ve büyük yıkımlara sebep olduğunu dile getirdi. Bu saldırıların başında zikredilmesi gerekenin de Gazze'nin kuzeyinden onlarca kişinin sığınmış olduğu El-Estal Ailesi'nin evi olduğunu ifade etti. Bu eve yapılan saldırıda şehit edilenlerden 11 kişinin kimliğinin tespit edildiği, henüz kimlikleri tespit edilmemiş durumda 3 şehidin daha bulunduğu bildirildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar