GAZZE'DE ŞEHİT SAYISI ARTIYOR

Siyonist rejimin Gazze'nin farklı bölgelerine yönelik benzeri görülmemiş ve amansız saldırılarında, Gazze şehrinin batısındaki bölgelerin bombalanması sonucu 100'den fazla Filistinli şehit oldu. 

Görüntülenme: 399 Tarih: 28 Ekim 2023 13:25
GAZZE'DE ŞEHİT SAYISI ARTIYOR

İRNA’nın aktardığı haberde Filistin kaynaklarına göre bu kişiler Cuma gecesi Gazze şehrinin batısındaki Şati mahallesindeki büyük bir apartmanın bombalanması sonucu şehit oldu.

Bu şehitler Gazze Şeridi'nin diğer bölgelerinden gelen ve büyük apartmana sığınan mültecilerdi. Daha önce bu bombalamada şehit sayısı 16, yaralı sayısı ise 60'tı.

Filistinli haber kaynakları Cumartesi sabahı, Gazze Şeridi'ndeki El Beric ve Cabalia'nın doğu bölgelerinin Siyonist düşmanın ağır topçu ateşi altında olduğunu duyurdu.

Siyonist rejimin Gazz Şeridi'nin kuzeyine yoğun hava ve topçu saldırıları devam ediyor. Siyonist rejimin Gazze'ye yönelik kitlesel saldırılarının yoğunluğu o kadar büyüktü ki, bu rejimin ordu radyosu bunun benzeri görülmemiş olduğunu söyledi.

Siyonist rejimin savaş gemileri Gazze Şeridi'ndeki bölgeleri de hedef aldı. Buna paralel olarak bazı kaynaklar, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde direnişle işgalciler arasında şiddetli çatışmaların yaşandığını bildirdi. Ayrıca Gazze Şeridi'nin sınır şeridinde Siyonist rejimin tanklarına 6 adet anti-zırh füzesinin ateşlendiği bildirildi.  Bu saldırılara karşılık direniş güçleri işgal altındaki topraklarda birçok bölgeyi roket saldırılarıyla hedef aldı.

Bu bağlamda Tel Aviv, Aşkelon, Zikim, El Ramle ve birçok Siyonist yerleşim yerinde roket ve füze sirenlerinin sesi duyuluyor.

parstoday

Yorumlar