SİYONİSTLERİN KATLİAMLARI 20. GÜNÜNDE

Siyonist işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik insanlık dışı saldırıları ve vahşi katliamları bugün (26 Ekim Perşembe) 20'nci günde de devam ediyor. İşgalciler meskun evleri hedef alarak aileleri toptan yok ediyorlar.  

Görüntülenme: 316 Tarih: 26 Ekim 2023 17:44
SİYONİSTLERİN KATLİAMLARI 20. GÜNÜNDE

İşgal güçleri toplu katliamlar gerçekleştirmek amacıyla ateş kuşağı ismi verilen seri saldırılar düzenleyerek geniş çaplı yıkımlar ve katliamlar gerçekleştiriyorlar. 

Filistin Enformasyon Merkezi'nin verdiği bilgilere göre Gazze'nin güney kesiminde yer alan Batı Es-Setr bölgesindeki El-Estal ailesini hedef alan saldırıda aynı aileden ve akrabalarından 22 kişi öldürüldü. Öldürülenlerin büyük çoğunluğunun kadınlardan ve çocuklardan oluştuğu ayrıca çok sayıda insanın da yaralandığı ifade edildi. Eve Gazze'den bazı kişiler ve evde kalan ailenin akrabaları sığınmıştı.

Gazze'nin güney bölgesinde yer alan Han Yunus'un dünden beri sürekli seri katliamlara ve saldırılara maruz kalması, işgal rejiminin Gazze'nin güney kesiminin güvenli bölge ilan edildiği iddiasının tamamen yalan olduğunu, kuzeydekilerin güney tarafa geçmeleri talimatlarının tamamen bir tuzak olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Gazze şehrinin merkezinde de meskun evlere yapılan bazı saldırılarda aileler toptan yok edildi. 

İşgal güçleri Gazze şehrinde Tellu'l-Heva, Et-Tuffah ve Ed-Durc mahallelerine yönelik olarak ateş kuşağı ismiyle seri saldırılar düzenleyerek seri katliamlar gerçekleştirdiler.

İşgal güçleri Endonezya Hastanesi'nin Cerrahiye bölümü başkanı Dr. Muhammed Er-Renn'in ailesinin evine saldırarak birçok kişinin şehit olmasına veya yaralanmasına neden oldular. 

Dün gerçekleştirilen bir saldırıda da El-Cezire'nin Gazze muhabiri Vail Dahduh'un ailesinin bulunduğu eve saldırı düzenlenerek, eşi, oğlu, kızı ve bir torunu şehit edilmişti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar