SARA SWEİLEM: GAZZE DÜŞMAN İÇİN MEZARLIĞA DÖNECEKTİR

Filistinli gazeteci Sara Sweilem, Millî Gazete’ye açıklamalarda bulundu. İsrail’in olası kara harekâtını değerlendiren Sweilem, “Kassam Tugayları önderliğindeki direniş, düşmana zarar verdi. İsrail eğer kara operasyonu gerçekleştirirse Gazze, inşallah düşman ve yaverlerine mezarlığa dönüşecektir” dedi. 

Görüntülenme: 353 Tarih: 25 Ekim 2023 14:58
SARA SWEİLEM: GAZZE DÜŞMAN İÇİN MEZARLIĞA DÖNECEKTİR

7 Ekim tarihinde başlayan Aksa Tufanı operasyonu ve beraberinde yaşanan İsrail’in sivil katliamlarını Filistinli gazeteci Sara Sweilem ile konuştuk. Sweilem, 17 yıldır kuşatma altında olan Gazze Şeridi’nde Filistinlilere yönelik hain Siyonist bombardımanında şehit olanlara başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Savaşın seyrinin Filistin direnişi için Allah’ın izniyle zafer olmasını beklediğini kaydeden Sweilem, “Kassam Tugayları önderliğindeki direniş, düşmana zarar verdi. İsrail eğer kara operasyonu gerçekleştirirse Gazze, inşallah düşman ve yaverlerine mezarlığa dönüşecektir” ifadelerini kullandı.

Gazze halkı onca zorluğa rağmen direnişin ve HAMAS’ın yanında olduğunu da belirten Filistinli Gazeteci, “Filistin halkı, acılarına, yaralarına rağmen direnişinin arkasında duruyor ve var gücüyle destekliyor ama halk direnişin arkasında duruyor ve bu normaldir, biz de işgale karşı direnişi kalbimizle, ruhumuzla destekliyoruz” dedi.

milli gazete

Yorumlar