FİLİSTİN DİRENİŞİ BEN GURİON HAVAALANINI HEDEF ALDI

Gazze'deki Filistin direniş güçleri Pazartesi sabahı onlarca roketle Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nı hedef aldı. 

Görüntülenme: 500 Tarih: 09 Ekim 2023 12:48
FİLİSTİN DİRENİŞİ BEN GURİON HAVAALANINI HEDEF ALDI

İRNA haber ajansının bildirdiğine göre Siyonist rejimin aralıksız işlediği cinayetlere ve Gazze'de sivillerin evlerinin hedef alınmasına tepki olarak İzzeddin El Kassam Tugayları, Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nı onlarca füzeyle hedef aldı.

Siyonist Radyo ayrıca direniş güçlerinin Gazze'den Tel Aviv'e ve işgal altındaki Filistin'in merkezi bölgelerine yönelik yeni roket saldırıları dalgasını da duyurdu.

Pazartesi sabahı Hamas'ın Siyonist rejime yönelik yeni roket saldırısı, İzzeddin El Kassam Tugayları sözcüsünün işgal altındaki Filistin'deki Aksa Tufanı operasyonunun devam ettiğini vurguladığı bir dönemde gerçekleşti.

Direniş güçleri yeni bir Siyonist asker grubunu ele geçirirken, aynı zamanda Hamas sözcüsü Hazım Kasım da ateşkes olmayacağını duyurdu.

Hazım Kasım şunları ekledi: “Aksa Tufanı operasyonu, önceki operasyonlarla karşılaştırıldığında eşi benzeri olmayan bir operasyondur ve direniş, askeri faaliyetlerini benzeri görülmemiş bir şekilde artırdı ve buna katılan güçlerin sayısı, kişi sayısı ve taktik açısından da eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştı.”

Hamas liderlerinden Musa Ebu Merzuk bu konuyla ilgili olarak Al-Gad TV'ye şunları söyledi:

“El Kassam Tugayları geçtiğimiz günlerde Gazze Şeridi'ndeki Siyonist askeri merkezlerden birinin kontrolünü ele geçirdi ve silahlarına el koydu.”

parstoday

Yorumlar