TULKEREM'DE FİLİSTİNLİ İKİ MÜCAHİT ŞEHİT OLDU

Bugün (5 Ekim Perşembe) sabahın erken saatlerinde, Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin kuzey kesiminde yer alan Tulkerem'in güneydoğusundaki Şufe köyü yakınında işgal güçlerinin Filistinlilere ait bir araca ateş etmeleri sonucu iki genç şehit oldu.  

Görüntülenme: 438 Tarih: 05 Ekim 2023 08:31
TULKEREM'DE FİLİSTİNLİ İKİ MÜCAHİT ŞEHİT OLDU

Sağlık Bakanlığı'na bağlı Sivil İşler Genel Müdürlüğü Tulkerem yakınındaki saldırıda 23 yaşındaki Abdurrahman Faris Muhammed Ata ve 27 yaşındaki Huzeyfe Adnan Muhammed Faris isimli gençlerin şehit olduklarını duyurdu. 

Yerel kaynaklar, sabahın erken saatlerinde işgal güçlerinin içinde iki gencin bulunduğu araca yoğun bir şekilde ateş ettikleri, bu sırada araçtaki gençlerin ağır yaralandığı ancak işgal güçlerinin ilk yardım ekiplerinin kendilerine yaklaşmasına müsaade etmedikleri ve saldırıya uğrayan gençlerin hayatlarını kaybettikleri yönünde bilgi verdi. 

İşgalci siyonistlere ait medya organları, Filistinlilere ait bir araçtan yahudi yerleşimcilere ait bir araca ateş edildiği bunun üzerine işgal askerlerinin saldırı gerçekleştirenlerin aracını takibe aldıkları ve yerini tespit ettikten sonra üzerine ateş ettikleri iddiasında bulundu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar