FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA

Filistin direniş gruplarının Ortak Harekat Odası, 18 yıl önce kahramanca direniş operasyonlarının Siyonistleri Gazze Şeridi'nden kaçmak zorunda bıraktığına dikkat çekerek, Filistin halkının direnişinin işgalci rejimin yıkılışına kadar devam edeceğini vurguladı. 

Görüntülenme: 357 Tarih: 15 Eylul 2023 15:19
FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA

Filistin direniş gruplarının ortak operasyon odası, Siyonistlerin Gazze Şeridi'ndeki yenilgisi ve bu bölgeden geri çekilmesinin 18.yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yaparak, "Direniş Günü" olarak adlandırılan bu günün, Filistin milletinin tarihinde bir dönüm noktası ve bir umut ışığı olduğunu, işgal projesinin sona erdirilmesine ve tüm Filistin'den işgal izlerinin silinmesine yol açacağını duyurdu.

Bu açıklamanın devamında, Kudüs ve Batı Şeria başta olmak üzere Siyonist düşmanla mücadelenin Filistin'in tüm noktalarında Filistin halkının direnişinin devam edeceğini ve kıyamete kadar durmayacağı belirtildi. Siyonist işgal ve bu rejimin Filistin'den sökülüp atılmasına dek bu mücadelenin devam edeceği vurgulandı. 

Filistin direniş gruplarının ortak operasyon odası, işgalci rejimi Gazze Şeridi'nden çekilmeye zorlayan direniş savaşçılarının kahramanca operasyonlarının, direniş yoluna devam etmek için bir teşvik kaynağı haline geldiğini ve net bir mesaj taşıdığını vurguladı.

Bu açıklamanın bir başka bölümünde Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) ile Siyonist Geçici Rejim arasında şom Oslo Anlaşmalarının imzalanmasının 30. yıl dönümüne değiniliyor ve bu anlaşmanın tamamen tek taraflı olduğu ve yalnızca işgalci rejime hizmet ettiği belirtiliyor. Buna göre Filistin Kurtuluş Örgütü'nün düşmanla yapılan tüm anlaşmaları reddedilmekle beraber ulusal ve vatansever bir tutum benimsemesive Siyonist rejime karşı çıkma seçeneğine yönelmesi vurgulanmaktadır.

Son olarak Filistin direniş gruplarının ortak operasyon odası, Gazze Şeridi'ndeki direnişin "Al-Rükn al-Şedid 4" başlığıyla yeni tatbikatına dikkat çekti ve bu tatbikatın yöntem açısından tarihi bir başarı olarak değerlendirildiğini vurguladı.

tesnim

Yorumlar