İŞGALCİ İSRAİL GÜÇLERİ EL HALİL EYLEMİNİ DÜZENLEYEN MÜCAHİDLERİN EVLERİNİ YIKACAK

Siyonist işgal güçleri El-Halil'de gerçekleştirilen silahlı saldırı eyleminden sorumlu tutulan iki kişinin evlerini bastı ve yıkım hazırlığı yapmak amacıyla ölçümlerini aldılar.  

Görüntülenme: 326 Tarih: 24 Ağustos 2023 15:51
İŞGALCİ İSRAİL GÜÇLERİ EL HALİL EYLEMİNİ DÜZENLEYEN MÜCAHİDLERİN EVLERİNİ YIKACAK

İşgal ordusu tarafından yapılan açıklamada eylemi gerçekleştiren iki kişinin evlerinin, yıkım işlemleri için mühendislik plan ve ölçümlerinin tespit edildiği belirtildi. 

İşgal ordusu adına dün yapılan açıklamada El-Halil eylemini gerçekleştiren iki kişinin yakalandığı iddia edilmişti. 

21 Ağustos Pazartesi sabahı, Filistin'in işgal altındaki Batı Şeria bölgesinin güney kesiminde yer alan El-Halil şehrinde Kiryat Arba isimli yahudi yerleşim merkezi yakınında gerçekleştirilen silahlı eylemde bir yerleşimci kadın terörist öldürülürken biri de yaralanmıştı.

İşgal rejimi, siyonist işgalcilere yönelik eylemlerde eylemcilerin ailelerini ve akraba çevresini de sorumlu tutuyor ve onların tümünü toplu cezalandırmaya maruz bırakıyor. Bu amaçla en başta eylemcilerin ailelerinin evlerini yıkıyor. İşgal rejiminin bütün hukuk kurallarına aykırı bu uygulamasına rağmen Filistin halkının siyonist işgale karşı mücadeleleri ve direniş eylemleri kararlılıkla devam ediyor. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar