ASLAN YUVASI GRUPLARI ÖNEMLİ BİR BİLDİRİ YAYINLADI

Aslan Yuvası Grupları, kurucusu komutan Muhammed El-Azizi ile yoldaşları Abbud Subh ve Muhammed Harazallah’ın birinci şehadet yıldönümlerinde üç mesaj yayınladı. 

Görüntülenme: 272 Tarih: 30 Temmuz 2023 21:37
ASLAN YUVASI GRUPLARI ÖNEMLİ BİR BİLDİRİ YAYINLADI

İlk mesajını Nablus vilayeti sakinlerine ve Filistin halkına yönelten Aslan Yuvası Grupları, “Hangi gruba bağlı olursak olalım, direniş etrafında birleşelim” dedi.
 

Filistin davasının bugüne kadar benzeri görülmemiş komplolarla karşı karşıya olduğuna işaret eden Aslan Yuvası Gruplar, tüm dünyanın Filistin halkının kendi topraklarında özgürce yaşama hakkı olduğu gerçeğini görmezden geldiğini söyledi.
 

Aslan Yuvası Grupları, Ukrayna için gözyaşı döken ve Ukraynalıların topraklarını savunma hakları olduğundan bahsedenlerin Filistinlilerin canlarını ve topraklarını savunmalarına karşı çıkarak ortaya koydukları çifte standardı eleştirdi.
 

İkinci mesajını işgal rejimine yönelten Aslan Yuvası Grupları, direnişçilerin güneş ışınları gibi sızacaklarını, işgalcilerin onları durduramayacaklarını, kendilerine ne zaman ve nerede darbe vuracaklarını bilemeyeceklerini ifade etti.
 

İşgal güçlerine dört aydır saldırılar düzenlediklerini bildiren Aslan Yuvası Grupları, Batı Şeria’da direnişin sürekli gelişmekte olduğunu belirtti.
 

Aslan Yuvası Grupları, üçüncü ve son mesajında da üyelerine ve direnişçilere seslenerek, çok şeyin konuşulduğu ve bildirilerin yayınlandığı bir zamanda susup silahların konuşmasını sağlama çağrısında bulundu.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar