FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİ YETKİLİLERİ İMAM HAMENEİ’NİN SURİYE TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

 

Görüntülenme: 334 Tarih: 20 Mayıs 2023 01:37
FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİ YETKİLİLERİ İMAM HAMENEİ’NİN SURİYE TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Filistin İslami Cihad'dan bir heyet, İmam Hamenei’nin Suriye temsilcisi Hamid Saffar Herendi ile bir araya geldi. İmam'ın temsilcisi, Özgürlerin İntikamı savaşındaki zaferinden dolayı İslami Cihad’ı tebrik etti.

İmamın temsilcisi şöyle dedi: "Allah şehitlere rahmet eylesin, İslami Cihad Hareketini en güzel mükâfatla mükafatlandırsın. Filistinlileri mümkün olan her yolla desteklemeyi bir yükümlülük olarak görüyoruz. Siyonist İsrail yanıltıcıdır ve bu yanlış bilgilendirmeye cevap verecek ve gösterecek birileri olmalı çünkü bu varlık öldürmeye, yok etmeye ve tüm bölgeyi ateşe vermeye dayanıyor. Ne mutlu İslami Cihad’a ve onun unutulmaz kahramanlıklarına. Bu kahramanlıklar her zaman hatırlanacak ve umarım zafer kazanacaksınız."

 

Suriye'deki İslami Cihad hareketinin temsilcisi İsmail el-Sindawi ise bu görüşmede, direniş roketlerinin "Gush Dan" ve Tel Aviv’e ulaşmasıyla şehit liderlerinin cihat hareketinin gidişatı üzerinde büyük etkisi olduğunu ve düşmanın bu suçun bedelini ödemesi gerektiğini söyledi.

kudusgunu.com

Yorumlar