MAHMUD ABBAS YÖNETİMİ YENİ BİR REZİLLİĞE İMZA ATTI

Filistinlilerin ve tüm Müslümanların gözü işgalcilerin dün (18 Mayıs Perşembe) Kudüs kentinde gerçekleştirdikleri Bayrak Yürüyüşü provokasyonunda ve yaşanabilecek ihlallerdeyken Mahmud Abbas başkanlığındaki Filistin Yönetimi’ne bağlı güvenlik birimleri İslami Direniş Hareketi “Hamas” bayrağı yapımında kullanılabilecek kumaşların peşindeydi. 

Görüntülenme: 407 Tarih: 19 Mayıs 2023 04:30
MAHMUD ABBAS YÖNETİMİ YENİ BİR REZİLLİĞE İMZA ATTI

Filistin Yönetimi güvenlik birimlerinin yeşil kumaş toplarına el koyduğunu gösteren fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı ve alay konusu oldu.
 

Filistinli hukukçu Rami Abdu, Filistin Yönetimi Genel İstihbarat biriminin Nablus’ta ele geçirdiğini ve Filistinli bir grubun bayraklarının yapımında kullanılan kumaşları basına gösterdiğini bildirdi.
 

Gazeteci Murad Hamid, söz konusu fotoğraflarla ilgili yorumunda, “Filistin Genel İstihbarat Birimi Başkanı’nın yerinde olsaydım kumaşlara el koyan, fotoğraflarını çeken, kumaşların yanında maskeli bir şekilde duranların hepsini görevden alırdım” dedi.
 

Filistin Yönetimi’ne yönelik eleştirileriyle bilinen “mechhekk” adlı Twitter hesabında da alaycı bir üslupla yapılan paylaşımda, Genel İstihbarat biriminin Nablus’ta özel bir istihbarat operasyonu gerçekleştirerek yeşil kumaşları baskıya gitmeden ele geçirmeyi başardığı ifade edildi ve istihbarat görevlilerinin “tonlarca uyuşturucu ele geçirmiş gibi” kumaş toplarıyla poz vermeleri eleştirildi.
 

Filistin Yönetimi güvenlik birimleri Batı Şeria’da Hamas bayrağı taşınmasına izin vermiyor ve evlere düzenlediği baskınlar sırasında ele geçirdiği bayraklara el koyuyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar