FİLİSTİN DİRENİŞİ SİYONİST YERLEŞKELERİ FÜZE YAĞMURUNA TUTTU

Direnişin Siyonist yerleşim birimlerine 1100 roket attığını duyurmasıyla eş zamanlı olarak Şehit Ebu Ali Mustafa'nın taburları, direniş gruplarının ortak salonu çerçevesinde Siyonist rejime ağır darbeler indirdiğimizi vurguladı. 

Görüntülenme: 461 Tarih: 13 Mayıs 2023 18:10
FİLİSTİN DİRENİŞİ SİYONİST YERLEŞKELERİ FÜZE YAĞMURUNA TUTTU

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'nin askeri kanadına bağlı Şehit Ebu Ali Mustafa Taburları; "Direniş gruplarının ortak salonunun bütünleşik tepkisi çerçevesinde savaşçılarımızın düşmanla yüzleşmeye devam ettiğini vurguluyoruz."
Bu grubun açıklamasında, roket ve top saldırılarımızla düşmanın belde ve şehirlerini ve mevzilerini hedef aldığımız belirtiliyor.
Bu direniş grubu, düşman liderlerinin direnişimizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu, tam yetkiyle hareket ettiğini ve bu savaşı her alanda yönetmede üstünlüğe sahip olduğunu bilmeleri gerektiğini vurguladı.
Açıklamada, direnişin sahip olduğu güç sayesinde düşmana acı darbeler indirmeye devam ettiği ve bu darbelere daha güçlü bir şekilde devam ederek onu teslim olmaya zorlayabileceği belirtiliyor.
Bu açıklamada, Siyonist rejimin ve liderlerinin ve tüm yerleşimcilerin hiçbir güvenliğinin olmadığı ve direniş ateşinin onları terk etmeyeceği ifade edildi. 
Direniş tarafından misilleme amaçlı füze saldırılarının yeni turu/ Siyonist yerleşim yerlerinde yaşayanların yaklaşık %70'i kaçtı 
İbranice yayın yapan medyası, Gazze Şeridi çevresindeki Siyonist yerleşim yerlerinde alarm zillerinin çaldığını bildirdi.
Bu medya ayrıca, çatışmaların başlangıcından bu yana Siyonist yerleşim yerlerinde yaşayanların yaklaşık yüzde 70'inin bu bölgelerden kaçtığını da kabul etti.
Direniş grupları, ortak harekat odası çerçevesinde yine Gazze çevresindeki kasabaları füzeleriyle hedef aldı. 
Saraya al-Kudüs'ün bir başka üst düzey komutanının ifadesi 
Filistin İslami Cihat hareketinin askeri kolu Saraya al-Kudüs operasyonunun başkanı ve askeri konsey üyesi Ayyad al-Abd al-Hasani, Gazze şehrinin El-Nasr semtinde yaşadığı konut binasına Siyonist rejim tarafından düzenlenen intihar saldırısında şehit oldu. Siyonist rejim, bu büyük komutana suikast düzenlemek için Filistin vatandaşlarına karşı suç işlemekten ve yaşadıkları binaları yıkmaktan çekinmiyor. 
Gazze'de şehit sayısı 33'e yükseldi 
Sağlık Bakanlığı dün Cuma günü yaptığı açıklamada; Siyonist rejimin saldırısında şehit olanların sayısının art arda dördüncü gün 33'e çıktığını, aralarında 6'sı masum çocuk ve 3'ünün kadın olduğunu, 111 kişinin de yaralandığını duyurdu.

tesnim

Yorumlar