SİYONİST ORDU GAZZE'YE YENİ BİR SALDIRI DÜZENLEDİ

Sabah saatlerinde Gazze ve Refah şehirlerine düzenledikleri saldırılarda 4'ü çocuk 13 kişinin şehit olmasına, 20 kişinin de yaralanmasına neden olan siyonist işgal güçleri akşam saatlerinde de Gazze Şeridi'nin güney kesiminde yer alan Hanyunus şehrinin doğusundaki El-Karare beldesine düzenledikleri saldırıda iki kişinin şehit olmasına neden oldular.  

Görüntülenme: 473 Tarih: 09 Mayıs 2023 15:37
SİYONİST ORDU GAZZE'YE YENİ BİR SALDIRI DÜZENLEDİ

Siyonistlere ait medya organlarının yayınladığı haberlere göre işgal güçleri, tanksavar füzesi atmaya hazırlanan bir hücreyi hedef aldıkları iddiasında bulundular. 

İşgal ordusu sözcüsü işgal rejiminin savaş uçaklarının Hanyunus civarında tanksavar füzeleri taşıyan bir hücreyi hedef aldıkları iddiasında bulundu. 

Yerel kaynaklar arabaları işgal güçleri tarafından hedef alınan iki kişinin olay yerinde şehit olduğu, cesetlerinin parçalarının etrafa savrulduğu ve arabalarının da yandığı bilgisi verdi. 

İşgal güçlerinin bugün sabah Gazze ve Refah şehirlerinde üç ayrı evi hedef alan hava saldırılarında İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'nın üç komutanı ile onların eşleriyle çocuklarından oluşan 13 kişi şehit edilmiş, ayrıca 20 kişi de yaralanmıştı.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar