SİYONİST ÇETELER FİLİSTİNLİ BİR KIZI BIÇAKLAYARAK ŞEHİT ETTİ

Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinin güney kesiminde yer alan Nakab bölgesinin Ebu Kureynat beldesinde bugün (27 Nisan Perşembe) sabah 33 yaşında Filistinli bir genç kız siyonist teröristler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Bu olaydan birkaç saat önce de 1948'de işgal edilmiş bölgenin kuzey kesiminde yer alan El-Celil'de gerçekleştirilen silahlı saldırıda 45 yaşındaki Fevaz Abdüllatif'in öldürüldüğü bazı kişilerin de yaralandığı haber verildi.  

Görüntülenme: 470 Tarih: 27 Nisan 2023 12:38
SİYONİST ÇETELER FİLİSTİNLİ BİR KIZI BIÇAKLAYARAK ŞEHİT ETTİ

Bu iki cinayetle birlikte Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde bu yılın başından itibaren işgal rejimi tarafından himaye edilen karanlık kişilerin gerçekleştirdiği sözde faili meçhul gerçekte failleri işgal rejiminin istihbarat teşkilatları tarafından yönlendirilen cinayetlerde öldürülen Filistinli sayısı 53'e çıktı. İşgal rejiminin istihbarat teşkilatları bu bölgede yaşayan Filistinlileri sıkıştırmak ve göçe zorlamak amacıyla bu tür cinayetleri bizzat planlıyor. İşgal rejiminin yargı organları ise "faili meçhul cinayetler" kategorisine sokarak üzerine gitmiyor, arka planlarıyla ilgili söze gelir herhangi bir soruşturma yapmıyor. Dolayısıyla bu tür cinayetler gerçekte terör rejiminin kendi planlı, programlı ve ırkçı tasfiye politikasına dayalı kasıtlı cinayetleri niteliği taşıyor. 

Ebu Kureynat beldesinde saldırıya uğrayan genç kızın da keskin aletle birkaç yerinden yaralandığı ve evin içinde ölü olarak bulunduğu bildirilirken, polisin olay hakkında soruşturma başlattığı iddia edildi. 

Bu cinayet 1948 Bölgesi'nde sadece birkaç saat içinde Filistinlilere yönelik olarak gerçekleştirilen dördüncü cinayet niteliği taşıyordu. Bu olaydan birkaç saat önce de El-Celil'in Kefer Yasif beldesinde Fevaz Abdüllatif silahlı saldırıda öldürülmüştü. Ayrıca biri Hulun kasabasında diğeri El-Ad kasabasında olmak üzere iki ayrı gencin daha silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü haber verildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar