İŞGALCİ İSRAİL KUDÜSLÜ ESİRLERİN BANKA HESAPLARINA EL KOYDU VE ARABALARINI GASP ETTİ

Siyonist işgal yönetimi Kudüs ahalisinden olan özgürleştirilmiş iki eski esirin banka hesaplarına ve arabalarına ayrıca halen zindanda olan bir esirin de babasının arabasına el koydu.  

Görüntülenme: 507 Tarih: 02 Mart 2023 08:16
İŞGALCİ İSRAİL KUDÜSLÜ ESİRLERİN BANKA HESAPLARINA EL KOYDU VE ARABALARINI GASP ETTİ

Wafa Haber Ajansı'nın yayınladığı habere göre işgal güçleri Kudüs ahalisinden ve özgürleştirilmiş eski esirlerden olan Muhammed Dirbas'ın arabasını gasp etti ve banka hesabına el koydular. 

Yine Kudüs ahalisinden, özgürleştirilmiş eski esirlerden Eyyub Nu'man Afane'yi işgal altındaki Kudüs'te yer alan Mezmuriya askeri kontrol noktasında rehin aldı ve arabasını gasp etti, banka hesabına da el koydular. 

İşgal güçlerinin ayrıca halen zindanda olan Kudüslü esirlerden Beşşar El-Ubeydi'nin babasının arabasını Kalendiya askeri kontrol noktasında gasp ettikleri, annesini de bir süre rehin tutarak meydanda sorguya çektikleri; onların her ikisinin de banka hesaplarını yaklaşık bir hafta önce kapattıkları ve hesaplarında bulunan tüm paralarına da el koydukları belirtildi.

Bu gasp işlemlerinin işgal rejiminin sözde Ulusal Güvenlik Bakanı aşırı ırkçı siyonist Itamar Ben-Gvir'in ve işgal rejiminin sözde Maliye Bakanı ve Ben-Gvir gibi aşırı ırkçı siyonist olan Bezalel Smotrich'in Kudüslü esirlerden veya eski esirlerden olan 87 kişinin mal varlıklarının gasp edilmesi yönündeki kararlarına binaen yapıldığı belirtildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar