SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE ÇOK SAYIDA FİLİSTİNLİYİ ESİR ALDI

İşgal güçleri bu sabah (27 Kasım Pazar) erken saatlerde Batı Şeria ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskın düzenledi ve çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 444 Tarih: 27 Kasım 2022 17:22
SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE ÇOK SAYIDA FİLİSTİNLİYİ ESİR ALDI

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Ramallah’ta gözaltına aldıkları arasında Kazım Abdüsselam ve Ahmed Numan Ebu Naim’in de bulunduğunu, işgal güçlerinin her ikisini de evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını ve evlerde arama yaptığını bildirdi.
 

İşgal güçleri Beytlahim’de de Mücahit Naim Ebu Serhan isimli genci ailesinin evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı ve evde arama yaptı.
 

İşgal güçleri Cenin’in güneyindeki Arabe beldesi sakinlerinden Muhammed Ahmed Rahhal’ı kentin güneybatısındaki Bartaa köyünde bulunduğu sırada gözaltına aldı.
 

İşgal güçlerinin ayrıca bu sabah erken saatlerde Nablus’un doğusundaki Balata Kampı’na baskın düzenleyerek Murad Ka’bi isimli genci gözaltına aldığı öğrenildi.
 

İşgal güçleri Kudüs’te de Filistinli iki çocuğu Babu’l-Amud bölgesinde öldüresiye darp ettikten sonra gözaltına aldı.
 

Bu arada, Filistinli direnişçiler dün gece ve bu sabah erken saatlerde Nablus ve Cenin’de işgal güçlerine ateş açtı ve el yapımı bomba attı.
 

Filistinli gençlerin de Ramallah’ın kuzeybatısındaki Abud köyü yakınlarında Yahudi yerleşimcilerin araçlarını taşladıkları ve camlarına boya attıkları belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar