SİYONİST GÜÇLER İNŞAAT HALİNDEKİ BİR EVİ İKİNCİ KEZ YIKTI

İsrail işgal güçlerine ait buldozerler Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde yer alan Kefr Kasım şehrinde inşaat halindeki bir evi ikinci kez yıktı.  

Görüntülenme: 469 Tarih: 24 Kasım 2022 23:14
SİYONİST GÜÇLER İNŞAAT HALİNDEKİ BİR EVİ İKİNCİ KEZ YIKTI

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre işgal rejiminin kalabalık polis ekipleri tarafından desteklenen yıkım araçları şehre baskın düzenleyerek İsa Ailesi'ne ait evi kuşatmaya alarak tamamen yıktı. 

Görgü tanıkları, bu yıkım işleminin söz konusu ailenin evinin ikinci kez yıkılması olduğuna dikkat çektiler. Birinci yıkımdan sonra ailenin yeniden evin inşaatını başlattığını ancak işgal güçlerinin tekrar basıp inşaat halindeki binayı tamamen yıktığını dile getirdiler. 

Siyonist işgal rejimi Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde de ırkçı tasfiye politikasını uyguladığından bu bölgede yaşayan Filistinlilere de inşaat ruhsatı vermiyor ve sık sık evlerini yıkıyor. İşgal rejimi Ummu'l-Fahm şehri, Nakab ve Muselles bölgeleri başta olmak üzere Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde de Filistinlilerin arazilerini gasp ederek yahudileştirme faaliyetlerinde kullanıyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar